Sig hej til en voldspiller: Michael Hedam

Da jeg kom på Volden i 2006, er noget af det jeg husker allerbedst, Hedam i lydvognen som tog rigtig hjerteligt imod mig. Der var ingen tvivl om, at jeg var velkommen her.
Senere lærte jeg, at han ud over at være lydmand også var musiker, skuespiller, sanger og var født ind i Voldspillet – og bror til Tinna, som jeg selvfølgelig også var faldet i snak med.
Michael er fornylig udnævnt til personaleansvarlig for Nyborg Voldspil, så jeg spurgte ham, om han ikke ville præsentere sig selv. Selvom Michael har travlt med sin rolle som Kaptajn Klo i Peter Pan og at auditions på Hotel California, som han skal instruere, så sagde Michael som altid ja.
//Karin

Mit navn er Michael Hedam, jeg er 29 år, og jeg har været en del af Nyborg Voldspil siden Show Boat i 1990. Jeg startede som programsælger og har siden været rundt omkring i de forskellige afdelinger på volden.
De fleste kender mig nok bedst fra de år, hvor jeg har stået på scenen på både forår-, vinter- og sommerforestillingerne, men jeg har haft travlt alle årene bag scenen også. Bl.a. som instruktør på forårsforestillingerne de sidste par år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra Evita i 2008 og til i sommer har jeg været afdelingsleder for regiet, hvilket har været en sjov og spændende oplevelse, men efter sommerforestillingen fik chancen for at være med til at skabe en ny stilling sammen med bestyrelsen. Jeg er derfor blevet personaleansvarlig, en stilling jeg glæder mig til at opfinde.
For at fortælle lidt om mit private jeg, så bor sammen med min kæreste Kristina, som jeg har mødt på Nyborg Vold, og vores søn Birk på 2 år. Jeg arbejder til daglig som kontorelev med administration som speciale.