Personalemad alle spilledage

Her er madplanen for spilleperioden, som skal bestilles senest om lørdagen til ugen efter.
Prisen er 30,00 kr. og inkluderer en sodavand/vand og skal bestilles nede ved den hvide kontrolcontainer hos Lone, bestilling kun gyldig når beløbet er betalt.

På spilledage er Lone tilstede mellem 17 og 19.

 

Uge 29

Torsdag

Kold kartoffelsalat og frikadeller

Fredag

Svensk pølseret

Lørdag

Hamburgerryg, kartofler, aspargessovs

Uge 30

Tirsdag

Flæskestegssandwich

Onsdag

Lasagnette

Torsdag

Tarteletter med høns i asparges

Fredag

Mørbradgryde og kartofler

Lørdag

Bøf, bearnaisesovs og stegte kartofler

Uge 31

Tirsdag

Fiskefilet, kartofler, persillesovs

Onsdag

Karbonader, kartofler, stuvet blomkål

Torsdag

Søndagsgryde, ris

Fredag

Skinkeschnitzel, bådekartofler, bearnaisesovs

Lørdag

Paneret kylling, kartofler, paprikasovs

Uge 32

Tirsdag

Karrygullash, ris

Onsdag

Koteletter i fad, kartofler

Torsdag

Millionbøf, kartofler

Fredag

Græsk farsbrød, kartofler, urtesovs

Lørdag

Tærte med skinke/porrefyld