Sig hej til en voldspiller: Eske Schlosser

Vores alles kammerat formand, den store mand med den dybe stemme: Eske Schlosser, siger hej 🙂

Hej

Mit navn er Eske Schlosser, og jeg er formand for Nyborg Voldspil.
Da jeg startede på volden for ti år siden, havde jeg ingen interesse i bestyrelsesarbejdet. Jeg ville bare stå på scenen og spille teater, og havde generelt svært ved at forstå, at folk gad bruge deres fritid på voldspillet, hvis de ikke stod på scenen.

Eske som Sykes i "Oliver" 2010
Eske som Sykes i “Oliver” 2010

Alt dette ændrede sig naturligvis. Jeg oplevede, at jeg, uanset hvad jeg lavede på Volden, var blevet en del af et fællesskab. Et fællesskab, der delte et ansvar for hvert år at levere amatørteater på højt niveau. Om det var scenebyggeren, programsælgeren, musikeren eller instruktøren, så havde alle det fælles mål.
Og dette talte til mig. Jeg udfyldte snart diverse roller på volden. Fra scenen til systuen har jeg været med til at arbejde med de mange andre voldspillere, der utrætteligt knokler for at få en forestilling til at lykkedes. For det gør vi for hinanden på volden.
Ligesom i alle andre foreninger og virksomheder er der ting, man mener, at man kan gøre anderledes. Det oplevede jeg også på volden. Og min holdning til den slags er, at man kan brokke sig, hvis man er villig til at tage ansvar. Derfor valgte jeg at gå ind i bestyrelsesarbejdet. Nu finder jeg glæden i at arbejde for voldspillet på en anden måde end med skuespillet. Der er altid frivillige, der arbejder på volden, og jeg nyder at have kontakt til al den arbejdsglæde, og skaberlyst, der hersker på volden. Og jeg håber, at jeg kan være med til at gøre Nyborg Voldspil til den sjoveste frivillige arbejdsplads.
Jeg vil gerne opfordre alle til at komme og opleve den helt særlige ånd, der hersker når 300 frivillige arbejder sammen om at gøre Nyborg Voldspil til Danmarks bedste friluftsteater.

Venlig hilsen

Eske Schlosser
Formand, Nyborg Voldspil