Torben syer tøj og skæg til Mr. Darling

En mørk og regnfuld septemberaften starter jeg min bil og at køre på systuen og se hvad Voldspillerne laver der. Jeg har læst på Facebook at min skønne svoger – Torben – er der, så det er jo dejlig trygt at starte der 🙂

og ganske rigtigt finder jeg ham – helt alene – ved klippebordet, godt igang med sit eget kostume: Mr. Darlings vest. Det er i rigtig klassisk rødlilla (av, nu kommer systuen efter mig med mine sløsede betegnelser ;-)) Vest – den glæder jeg mig til at se færdig 🙂

Mr. Darling har fuldskæg – og da Torben også skal være pirat, så er det nødvendigt at have et skæg, der hurtigt kan komme af og på. Det skæg laver han også selv – og da der ikke lige er en opskrift på, hvordan man gør det – så må man prøve sig frem og så er det jo godt, at Torben kender Gud og hver mand, så der altid lige er nogle i den professionelle verden, man kan spørge til råds, hvis kreativiteten ikke rækker.

Det bliver spændende, at se en færdig Mr. Darling når Peter Pan indtager Slotsmøllen 🙂