Sig hej til en Voldspiller: Finn Kristiansen

Jeg har været Voldspiller siden 2006 – og indimellem bliver jeg overrasket over, hvor mange jeg stadig ikke kender – eller kun kender ansigtet på – og mon ikke, der er andre, der har det som mig?
Derfor har jeg taget initiativ til ”Sig hej til en voldspiller” – og første mand på pinden, er en jeg tror rigtig mange kender. Nemlig en rigtig ildsjæl, der viser sit ansigt, og sine mange talenter, rigtig mange steder – navnet er Finn Kristiansen:

/Karin Kløjgaard Trolle

Finn Kristiansen
Finn Kristiansen

”Hejsa, Som nyudnævnt kontrolchef, er jeg blevet spurgt, om jeg ikke ville præsentere mig selv for jer.
Jeg hedder Finn Kristiansen og er 46 år og bor sammen med kæreste og vi har 4 børn tilsammen.
Jeg startede i Nyborg Voldspil i sommeren 1992 som programsælger.
I 1993 begyndte vi med parkeringsanvisning på ekserserpladsen og bortset fra 1996, hvor jeg forvildede mig ind som kontrollør /førstehjælper, har jeg været nede på min parkeringsplads.

Siden 1998 har jeg også været at finde på Slotsmøllen til vinterforestillingen. Først som kontrollør og en enkelt gang fik jeg også forvildet mig på scenen i forestillingen “Et Juleeventyr”.
Siden 2006 har jeg været forestillingsassistent i sminken, hvor min opgave bl.a. er at sælge fra boden og sørge for at skuespillerne har det godt og skabe lidt hygge.
Her i sommer blev jeg så opfordret af familie/venner, samt nogle af kontrollørerne til at overtage kontrolgruppen, og efter kort betænkningstid slog jeg til.
De sidste par måneder har jeg så brugt på at finde min plads i kontrolgruppen og sammen med nogle af kontrollørerne, har vi fået pakket vores område på volden sammen på en uge, samt fået afholdt formøde i gruppen, så vi snart er klar til vinterforestillingen.”