Karin Kløjgaard Trolle’s bedste Voldspilsminde

Evita 2008 var en fantastisk forestilling at være med i
Evita 2008 var en fantastisk forestilling at være med i

Evita står som en helt fantastisk sommer for mig. Jeg var påklæderske for Bjørg, der spillede rollen som Evita. Det var en forestilling, der gik meget stærkt, og derfor var vi to påklædersker på, den anden var Majbritt Wittendorff.
Udover Bjørg havde vi også også omklædninger med de andre skuespillere – så vi lærte alle på scenen rigtig godt at kende.
At være påklæderske er i den grad en tillidspost, det er helt afgørende at skuespillerne kan regne med at vi er, der hvor vi skal være, på det rigtige tidspunkt og har det rigtige tøj klar – og gør alting præcis som vi plejer – ellers kommer skuespillerne ikke på scenen igen til rette tid.
Udover Majbritt og jeg, var der også frisør på under selveforestillingen, da Evita skulle skifte hårfarve og frisure gentagende gange. Det var Laura Jørgensen (fra Salon Nifty) – og det var vældig sjovt, at vi også lærte frisøren godt at kende – og det et bekendtskab der har holdt ved.
Bjørg er siden blevet professionel musicalperformer og arbejder på Fredericia Teater, og det er skønt at sidde i salen på Fredericia Teater og vide, at nu er der nogle andre, der sørger for at hun har det rette tøj på til rette tid 🙂
Jeg kunne da godt i mit stille sind gå og håbe, at vi snart igen skal spille en forestilling, hvor jeg igen kan være påklæderske – for det var bare rigtig sjovt 🙂