Bankoaften

Kom til bankoaften

Lørdag den 5/5 kl. 19.00 støver vi bankobrikkerne af og sætter fine præmier på højkant. Vi afholder det på Slotsmøllen! Har du mand/kone eller børn er de også velkomne! Alle pengene vi samler ind går til sociale arrangementer og hygge under prøve og spille perioden!

Tilmelding sker via MobilePay på mobil 60121614 og skriv gerne i kommentaren hvor mange voksne eller børn som kommer! Senest tilmelding kan ske dagen før (4/5) eller når alle pladser er taget! Så tilmeld dig/jer i god tid!
Prisen er:
Voksen 25,- (fra 14 år)og det dækker 4 plader til aftenens spil
Børn 15,- (indtil 14 år) og det dækker 2 plader til aftenens spil.
Der vil være mulighed for at købe flere plader på dagen til få penge!
Bemærk at tilmelding er bindende så blir man forhindret i at komme har man blot givet et bidrag til et godt formål.

Vi har fået samlet rigtig mange fine præmier ind og håber at i vil komme og få en super hyggelig aften sammen med os!

Vi glæder os til at se jer!

Mange hilsner Hygge tanterne

Fribillets personalekoder

Der er indtil nu sendt fribillets personalekoder ud til følgende afdelinger.

Alle på scenen samt det kreative team
Bestyrelsen
Systuen
Programsalg
Billetsalg
Scenebyg
Kiosken
Hulen
Tanter.
Hvis du er i en af disse afdelinger og IKKE har fået en kode må du gerne give besked så vi kan få det fikset – skriv til johnny@nyborgvoldspil.dk

Høre du til i andre afdelinger end i de ovennævnte har jeg endnu ikke modtaget nogen liste fra afdelingslederen og dermed har du heller ikke modtaget nogen kode.
Du skal afvente at vi modtager en liste af afdelingslederen.

 

Velkomst og første læseprøve

Hej alle I dejlige mennesker. Mandag d. 9. April starter vi for alvor op på Singin’ in the Rain, og I er alle velkomne 😊. Vi starter med en lille velkomst kl. 18.30 på slotsmøllen, hvor I kan møde mange af de søde voldspiller, der igen i år skal lave et uvurderligt stykke arbejde. Derefter er der første læseprøve. Jeg håber at se en masse fra alle afdelinger 😊 vi glæder os!

Personalelister

Hej alle afdelingsledere.
Når I har lister klar over jeres personale for Singing in the rain må I meget gerne sende dem til mig så jeg kan tildele dem en kode til fribilletter.
Jeg skal bruge deres navn og email.
Send lister til johnny@nyborgvoldspil.dk

Hættetrøjer og t-shirts

Kære alle regnsyngende mennesker. 

Så er det snart tid til opstartsmøde og jeg vil blot fortælle, at vi igen i år får lavet hættetrøjer og t-shirts med logo på.
Det vil være egenbetaling, men vi har fået en rigtig god pris fra InterSport. 😃
Der vil allerede være mulighed for at bestille bluser til opstartsmødet på mandag. Der vil være bestillingsmulighed af to omgange. Første frist er inden slutningen af april og anden frist bliver i starten af juni. Præcise datoer følger. 📆
Der er mulighed for at prøve tøjet på Slotsmøllen fra på mandag. 👕
Der skal betales ved bestilling enten med kontanter eller på mobilepay.
Priserne er følgende:
75 kr. for t-shirt med tryg på ryggen.
200 kr. for hættetrøje med tryg på ryggen og plus 25 kr. hvis man skal have navn trygt på brystkassen af hættetrøje.

Jeg glæder mig til at se jer på mandag 😃

Vi ses
Louise. 

Opstartsfest på Slotsmøllen

Hej alle.

Lørdag d. 28. april vil der blive afholdt opstartsfest på Slotsmøllen.

Kl. 18. er der spisning m. hjemmelavede burgere m. pommes frites. Spisningen er gratis, men TILMELDING til spisning nødvendig. Tilmelding skal ske til mig.

Ellers så garanterer vi en hyggelig aften med snacks og rasende billige drikkevarer, hvor vi får hinanden at se, får sagt velkommen til nye, så vi kan få en fantastisk sommer.

Hen af aftenen vil der være nogle quizzer, hvor det bl.a. er godt at kende sine stumfilm. Der vil være lækre præmier.

Håber at se så mange glade voldspillere som muligt.

Kærlig hilsen

Jesper Trolle + det fantastiske festudvalget 🍾🍾

Sig hej til en Voldspiller: Monse aka Monica Skov

Mit navn er Monica Skov men de fleste kender mig som Monse. monse

Jeg er 27 år gammel og startede på Nyborg Voldspil i 2013.
Min søster Susanne Skov har spillet i orkesteret på Nyborg Vold en del år, så derfor har jeg været fast inventar på tilskuerpladserne siden jeg var helt lille. Jeg har altid fundet Nyborg Voldspil meget fascinerende! Det kæmpe store arbejde man lægger i en forestilling, for til sidst at stå tilbage med en forestilling, så unik som på Nyborg Vold, er virkelig en oplevelse.

Det endte med, at jeg fik en fri sommer i 2013 og jeg valgte at nu var tiden kommet til at jeg skulle være med i fællesskabet på Nyborg vold. Jeg ringede til Michael Hedam som fandt en plads til mig i Regiet, som han på daværende tidspunkt stod for. Vi fik stablet et super hold på benene og efter kort tid var der bud efter mig, Kim Haris havde udset mig som Forestillingsleder, hvilket lige var noget for mig.

Nyborg voldspil har bare det hele! Sammenhold, venskab, glæde og en masse skønne minder. Jeg kan kun opfordre dem som sidder med en tvivl om, om man skal melde sig til at gøre det. Det bliver en sommer man aldrig glemmer. Personlig ser jeg frem til sommeren 2014 hvor jeg igen vil være at finde som forestillingsleder, til endnu en fantastisk sommer på Nyborg Vold.

Sig hej til en voldspiller: Eske Schlosser

Vores alles kammerat formand, den store mand med den dybe stemme: Eske Schlosser, siger hej 🙂

Hej

Mit navn er Eske Schlosser, og jeg er formand for Nyborg Voldspil.
Da jeg startede på volden for ti år siden, havde jeg ingen interesse i bestyrelsesarbejdet. Jeg ville bare stå på scenen og spille teater, og havde generelt svært ved at forstå, at folk gad bruge deres fritid på voldspillet, hvis de ikke stod på scenen.

Eske som Sykes i "Oliver" 2010
Eske som Sykes i “Oliver” 2010

Alt dette ændrede sig naturligvis. Jeg oplevede, at jeg, uanset hvad jeg lavede på Volden, var blevet en del af et fællesskab. Et fællesskab, der delte et ansvar for hvert år at levere amatørteater på højt niveau. Om det var scenebyggeren, programsælgeren, musikeren eller instruktøren, så havde alle det fælles mål.
Og dette talte til mig. Jeg udfyldte snart diverse roller på volden. Fra scenen til systuen har jeg været med til at arbejde med de mange andre voldspillere, der utrætteligt knokler for at få en forestilling til at lykkedes. For det gør vi for hinanden på volden.
Ligesom i alle andre foreninger og virksomheder er der ting, man mener, at man kan gøre anderledes. Det oplevede jeg også på volden. Og min holdning til den slags er, at man kan brokke sig, hvis man er villig til at tage ansvar. Derfor valgte jeg at gå ind i bestyrelsesarbejdet. Nu finder jeg glæden i at arbejde for voldspillet på en anden måde end med skuespillet. Der er altid frivillige, der arbejder på volden, og jeg nyder at have kontakt til al den arbejdsglæde, og skaberlyst, der hersker på volden. Og jeg håber, at jeg kan være med til at gøre Nyborg Voldspil til den sjoveste frivillige arbejdsplads.
Jeg vil gerne opfordre alle til at komme og opleve den helt særlige ånd, der hersker når 300 frivillige arbejder sammen om at gøre Nyborg Voldspil til Danmarks bedste friluftsteater.

Venlig hilsen

Eske Schlosser
Formand, Nyborg Voldspil

Sig hej til en voldspiller: Michael Hedam

Da jeg kom på Volden i 2006, er noget af det jeg husker allerbedst, Hedam i lydvognen som tog rigtig hjerteligt imod mig. Der var ingen tvivl om, at jeg var velkommen her.
Senere lærte jeg, at han ud over at være lydmand også var musiker, skuespiller, sanger og var født ind i Voldspillet – og bror til Tinna, som jeg selvfølgelig også var faldet i snak med.
Michael er fornylig udnævnt til personaleansvarlig for Nyborg Voldspil, så jeg spurgte ham, om han ikke ville præsentere sig selv. Selvom Michael har travlt med sin rolle som Kaptajn Klo i Peter Pan og at auditions på Hotel California, som han skal instruere, så sagde Michael som altid ja.
//Karin

Mit navn er Michael Hedam, jeg er 29 år, og jeg har været en del af Nyborg Voldspil siden Show Boat i 1990. Jeg startede som programsælger og har siden været rundt omkring i de forskellige afdelinger på volden.
De fleste kender mig nok bedst fra de år, hvor jeg har stået på scenen på både forår-, vinter- og sommerforestillingerne, men jeg har haft travlt alle årene bag scenen også. Bl.a. som instruktør på forårsforestillingerne de sidste par år.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Fra Evita i 2008 og til i sommer har jeg været afdelingsleder for regiet, hvilket har været en sjov og spændende oplevelse, men efter sommerforestillingen fik chancen for at være med til at skabe en ny stilling sammen med bestyrelsen. Jeg er derfor blevet personaleansvarlig, en stilling jeg glæder mig til at opfinde.
For at fortælle lidt om mit private jeg, så bor sammen med min kæreste Kristina, som jeg har mødt på Nyborg Vold, og vores søn Birk på 2 år. Jeg arbejder til daglig som kontorelev med administration som speciale.